11 : Residential Scale Projects : MUL
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Located on a steep canyon slope on Mulholland Drive, this project engages the challenge of a hillside through taking advantage of the extreme conditions. The building first unwinds itself parallel and then perpendicular to the site. Internally as well externally the building follows the site topography, allowing the user to experience the full experience of the hillside.

The structure is a wood construction founded on concrete pylons. The building is under construction.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

2006-present

Design Principal: Arshia Mahmoodi
Team: Miguel Gonzalez, Brittany De Paul, Axel Schmitzberger
Structural: A&G Structural Inc.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________